Door de gebruiker goedgekeurde MDM-inschrijving

In macOS 10.13.2 kunnen er via door de gebruiker goedgekeurde MDM-inschrijving aanvullende bevoegdheden worden toegekend aan MDM-software (Mobile Device Management). Vanaf macOS 11 is het niet meer mogelijk om profielen te installeren via de commandoregel, waardoor alle nieuwe MDM-inschrijvingen door de gebruiker goedgekeurde inschrijvingen zijn. Door de gebruiker goedgekeurde MDM-inschrijving is iets anders dan gebruikersinschrijving.