onderdelen selecteren

Om een of meer onderdelen te selecteren. zoals contactpersonen, e-mails, bestanden, mappen of foto's, voer je een of meer van de volgende stappen uit:

• Een onderdeel selecteren: Plaats de aanwijzer op het onderdeel en klik erop.

• Meerdere onderdelen selecteren: Houd de Command-toets ingedrukt terwijl je op de gewenste onderdelen klikt.

• Meerdere onderdelen selecteren die naast elkaar staan: Klik op het eerste onderdeel dat je wilt selecteren en houd vervolgens de Shift-toets ingedrukt terwijl je op het laatste onderdeel klikt.

Je kunt ook op het eerste onderdeel klikken, de muis- of trackpadknop ingedrukt houden en vervolgens over de gewenste onderdelen slepen.