Het Klaslokaal-venster met leerlingen die zijn geselecteerd voor een klas. Boven aan het uitnodigingspaneel staan de knoppen 'Voeg toe' en 'Annuleer'.

Snel een klas aanmaken

Je kunt snel een klas aanmaken en anderen uitnodigen.

Je eerste klas aanmaken

Het Klaslokaal-venster op de iPad, met de knop 'Schermen' gemarkeerd. Onder in het scherm worden de schermen van alle geselecteerde leerlingen weergegeven.

Meekijken op schermen

Kijk mee op de schermen van je leerlingen om ze bij de les te houden.

Meekijken op de schermen van al je leerlingen

Het navigatiepaneel in het Klaslokaal-venster met een groep geselecteerde leerlingen en daaronder twee doelen om uit te kiezen: Boeken en Safari.

Een webpagina of EPUB-boek openen voor leerlingen

Open een webpagina of een EPUB-boek om leerlingen meer te laten leren over een bepaald onderwerp.

Een bladwijzer voor een webpagina, een EPUB-hoofdstuk of een iTunes U-cursus openen

Om door de gebruikershandleiding voor Klaslokaal voor de iPad te bladeren, tik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.