Apple School Manager

Apple School Manager is een eenvoudig webportaal voor IT-beheerders dat een snelle, gestroomlijnde manier biedt om Apple apparaten te implementeren die je organisatie rechtstreeks bij Apple of bij een deelnemende erkende Apple reseller of aanbieder heeft gekocht. Je kunt apparaten automatisch inschrijven bij je MDM-oplossing zonder dat je de apparaten fysiek nodig hebt of hoeft voor te bereiden voordat je gebruikers ermee aan de slag gaan.

Met behulp van je MDM-oplossing kun je het configuratieproces voor gebruikers vereenvoudigen, apparaatinstellingen configureren, en apps en boeken distribueren die je via Apple School Manager koopt.

Apple School Manager kan ook worden geïntegreerd met je bestaande omgeving, zodat je snel accounts kunt aanmaken met lesroosters en klassen. Je kunt rechtstreeks integreren met een SIS (studenteninformatiesysteem) of via SFTP. Bovendien kun je via gebundelde authenticatie een koppeling met Microsoft Azure Active Directory (Azure AD) tot stand brengen, zodat leerlingen en leerkrachten met hun bestaande Azure AD-inloggegevens kunnen inloggen bij Apple voorzieningen.