Hulpbedieningstoegang starten en stoppen

Nadat je hulpbedieningstoegang hebt geconfigureerd, kun je de voorziening starten en stoppen wanneer je wilt.

Om hulpbedieningstoegang te starten, tik je in Instellingen  op 'Toegankelijkheid' > 'Hulpbedieningstoegang' en tik je vervolgens op 'Start hulpbedieningstoegang'.

Om hulpbedieningstoegang te stoppen, druk je driemaal op de thuisknop (op een iPad met een thuisknop) of de bovenste knop (op overige iPad-modellen), tik je op 'Stop hulpbedieningstoegang' en voer je de toegangscode voor hulpbedieningstoegang in.

Twee iPads, de ene met een bovenste knop en geen thuisknop en de andere met een thuisknop. Een pijl wijst naar de locatie van elke knop.