grafisch overzicht

Wanneer je AirPort-configuratieprogramma voor de eerste keer opent, zie je een grafisch overzicht van je wifinetwerk en de daarmee verbonden apparaten.

Het grafische overzicht met twee AirPort Express-basisstations en een AirPort Time Capsule die met het internet zijn verbonden.

De naam en de status van het basisstation worden vermeld in het grafische overzicht. De status van het basisstation kun je vaststellen aan de hand van de kleur van de stip naast het apparaat:

• Een effen groene stip  geeft aan dat het basisstation is verbonden met het netwerk en goed werkt.

• Een effen oranje stip  geeft aan dat het basisstation bezig is met opstarten.

• Een knipperende oranje stip  geeft aan dat het basisstation geen verbinding kan maken met het netwerk of het internet of dat er een probleem is. In veel gevallen wordt er dan in AirPort-configuratieprogramma een statusbericht weergegeven.

• Een stip die oranje  en groen  knippert, geeft aan dat er een opstartprobleem kan zijn.

Als je meer informatie over een basisstation wenst, plaats je de muisaanwijzer erop. Er verschijnt nu een venstermenu met gegevens van het basisstation.

Als voor een basisstation een statusbericht beschikbaar is, zie je rechts van de naam van het basisstation een rode badge . Om statusberichten te bekijken, klik je op het basisstation.

Als je de instellingen van een basisstation wilt wijzigen, selecteer je het basisstation en typ je het bijbehorende wachtwoord (als er een wachtwoord is ingesteld).