De databronnen van Apple School Manager die een SCIM-verbinding weergeven.

Je gegevens samenvoegen

Synchroniseer gebruikersaccounts via je studenteninformatiesysteem, Google Workspace, Microsoft Azure Active Directory-domein (Azure AD) of je identiteitsprovider, of via bestanden die je hebt aangemaakt en geüpload met SFTP.

Integreer met je studenteninformatiesysteem

De server voor Mobile Device Management (MDM) van Apple School Manager toont apparaten en hun toewijzingen.

Apparaten beheren

Stroomlijn de manier waarop je Apple apparaten in gebruik neemt in je organisatie.

Informatie over de werkstroom voor apparaten

Het venster van Apple School Manager toont 'Apps en boeken' geselecteerd in de navigatiekolom onder 'Materiaal'. Het geselecteerde venster is voor het kopen en beheren van licenties voor de Numbers-app.

Materiaal in bulk aankopen en dit toewijzen aan apparaten

Koop apps en boeken in bulk en wijs ze vervolgens toe aan apparaten zodat je medewerkers, docenten en leerlingen ze kunnen gebruiken. Je kunt ook apps van één apparaat opnieuw toewijzen aan een ander.

Meer informatie over materiaal kopen

Om de Gebruikershandleiding Apple School Manager te bekijken, selecteer je de inhoudsopgave bovenaan de pagina, of typ je een woord of zin in het zoekveld.