Twee schermen in Apple Configurator voor de iPhone: het hoofdscherm met het 'Welkom'-venster en een tweede scherm waarin de standaard-MDM-server geselecteerd is voor de automatische toewijzing van apparaten.

Apple apparaten toevoegen aan Apple School Manager, Apple Business Manager of Apple Business Essentials

Je kunt iPhones, iPads en Macs toevoegen aan Apple School Manager, Apple Business Manager of Apple Business Essentials, ook als de apparaten niet rechtstreeks bij Apple of een erkende Apple reseller of mobiele-telefonieaanbieder zijn aangeschaft.

Zie Werken met Apple Configurator voor de iPhone

Om in de gebruikershandleiding voor Apple Configurator voor de iPhone te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.