reservekopie

Een reservekopie bevat informatie zoals de indeling van het beginscherm, gegevens van apps (zoals Safari-bladwijzers en Agenda-activiteiten), alle instellingen die je kunt opgeven in de app Instellingen op het apparaat (inclusief beperkingen, certificaten en sommige accounttypen), contactpersonen en de filmrol (maar geen fotoalbums). Reservekopieën bevatten geen apps of media die normaal gesproken worden gesynchroniseerd via iTunes in macOS 10.14 en eerder en via de Finder in macOS 10.15 en hoger, of die worden bewaard in iCloud. Een reservekopie van een apparaat dat niet onder toezicht staat, is identiek aan en uitwisselbaar met een reguliere reservekopie en kan alleen worden teruggezet op een apparaat dat niet onder toezicht staat. Andersom geldt ook dat een reservekopie van een apparaat dat onder toezicht staat alleen kan worden teruggezet op een ander apparaat dat onder toezicht staat.