terugzetten

Het proces waarbij een eerdere toestand van een apparaat wordt hersteld. Deze eerdere toestand kan worden gebaseerd op ofwel de laatste reservekopie van het apparaat, ofwel de standaardinstellingen. In Apple Configurator 2 kun je eenvoudig identieke instellingen toepassen op een groot aantal niet onder toezicht staande apparaten door met Apple Configurator 2 een reservekopie te maken en terug te zetten. Je kunt handmatig een apparaat op de gewenste manier configureren, een reservekopie van het apparaat maken in Apple Configurator 2 en de reservekopie vervolgens terugzetten op andere apparaten.