macOS High Sierra

Informatie over het Volume Purchase Program

Je organisatie kan een VPP-account (Volume Purchase Program) aanmaken voor het kopen en distribueren van programma's via de App Store. Je kunt bijvoorbeeld een reeks programma's beschikbaar stellen voor beheerders en een andere reeks voor verkopers. Om via de VPP-account van je organisatie een programma te krijgen, moet je een uitnodiging accepteren die je via een melding of een e-mail ontvangt. Nadat je de uitnodiging hebt geaccepteerd, staan in de lijst met aankopen ook de programma's die door je organisatie zijn aangeschaft en aan jou zijn toegewezen. Zie de website over het Volume Purchase Program voor meer informatie.

Open de App Store