Apple ID

Met je Apple ID heb je toegang tot de iTunes Store, de App Store, de iBooks Store, iCloud, FaceTime en andere voorzieningen van Apple. Een Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emiliebakker@icloud.com) en een wachtwoord.

Opmerking: In sommige landen kun je een telefoonnummer gebruiken in plaats van een e-mailadres voor je Apple ID.

Zie de ondersteuningspagina voor Apple ID voor meer informatie over Apple ID. Zie de Apple ID-accountwebsite voor het aanmaken van een Apple ID.

Al je aankopen worden aan je Apple ID gekoppeld en kunnen niet naar een andere Apple ID worden overgezet. Als je aankopen doet op je iPad, iPhone of op een andere Mac, moet je altijd met dezelfde Apple ID inloggen om al je aankopen in de App Store op deze Mac te kunnen zien en eventueel beschikbare updates te kunnen downloaden.

Het is raadzaam om dezelfde Apple ID te gebruiken voor alle Apple voorzieningen, zoals de iTunes Store, App Store en iBooks Store. Als je echter al verschillende Apple ID's voor verschillende voorzieningen gebruikt, kun je die blijven gebruiken. Zie de pagina Support voor iTunes en het gedeelte "Verschillende Apple ID's gebruiken voor iCloud en iTunes" op de pagina Log in met uw Apple ID voor meer informatie.