AirPods Pro (2e generatie).

Je AirPods koppelen

Je kunt je AirPods koppelen met je Apple apparaten om er onder andere mee naar muziek, films en berichten te kunnen luisteren. Nadat je je AirPods met een Apple apparaat (bijvoorbeeld je iPhone) hebt geconfigureerd, maken je AirPods automatisch verbinding met je andere Apple apparaten waarop je met dezelfde Apple ID bent ingelogd.

AirPods koppelen met een Apple apparaat

AirPods (2e generatie).

Luisteren door te tikken of te drukken

Je kunt onder andere een video pauzeren en hervatten, muzieknummers overslaan en Siri activeren door alleen maar te tikken of te drukken, zonder dat je een ander apparaat hoeft op te pakken.

Regelaars op de AirPods gebruiken

Het volumescherm in het bedieningspaneel met het volume voor de AirPods Max. Onder de volume-indicator aan de linkerkant zie je het symbool voor ruisbeheersing/ruisonderdrukking, dat aangeeft dat ruisonderdrukking is ingeschakeld. Aan de rechterkant zie je het symbool voor hoofdtracking in ruimtelijke audio, dat aangeeft dat ruimtelijke audio en hoofdtracking zijn ingeschakeld.

Omgevingsgeluiden wegfilteren

Houd je aandacht erbij. Schakel ruisonderdrukking in op de AirPods Pro (alle generaties) of AirPods Max om extern geluid te blokkeren, of schakel naar de transparantiemodus wanneer je wel de hond wilt horen blaffen of de ketel wilt horen fluiten. Met de AirPods Pro (2e generatie) kun je ook adaptieve audio gebruiken om het ruisbeheersingsniveau automatisch aan te passen aan de omgeving.

Schakelen tussen standen voor ruisbeheersing

Een scherm in de Zoek mijn-app op de iPhone. De locatie van AirPods wordt op een kaart van San Francisco weergegeven, met een adres en de opties 'Speel geluid af' en 'Zoek'.

Je AirPods zoeken

Als je je AirPods kwijt bent, kun je ze zoeken en de route ernaartoe opvragen via de Zoek mijn-app. Als je AirPods in de buurt zijn, kun je er een geluid op laten afspelen om ze te traceren. Ook kun je instellen dat je een waarschuwing krijgt als je ze ergens hebt laten liggen.

AirPods zoeken in Zoek mijn

Het scherm 'Hoortoestellen' in het bedieningspaneel. Van boven naar beneden zie je het koptelefoonniveau in decibel, 'Aangepaste koptelefoon', 'Achtergrondgeluiden', 'Live luisteren' en 'Gespreksversterking'.

Speciaal voor jou ontworpen

Dankzij ingebouwde voorzieningen op de AirPods kun je je gemakkelijker op je werk concentreren, AirPods-regelaars gebruiken en mensen verstaan.

Aan de slag met toegankelijkheidsvoorzieningen

Om in de AirPods-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.