Support voor iPad

Upgraden naar iPadOS 17

Geniet van compleet nieuwe functies om je apparaat te personaliseren, veilig te houden en naadloos met anderen te communiceren en delen.

Een iPad configureren

Het configureren van een nieuwe iPad is zo gebeurd. Als je al een iPad hebt, kun je deze naast je nieuwe leggen om nog sneller aan de slag te gaan.

Een reservekopie maken van je gegevens

Maak een reservekopie van je iPad in iCloud of op je computer voor het geval je apparaat zoek of beschadigd raakt of wordt vervangen.

Zoek mijn

Gebruik de app 'Zoek mijn' om je zoekgeraakte of gestolen apparaat terug te vinden en te beschermen.

De batterij opladen

Ontdek wat je moet doen als de batterij van je iPad niet oplaadt of langzaam oplaadt. Leer daarnaast hoe je het batterijpercentage kunt weergeven.

Een e-sim gebruiken op je iPad

Stel een e-sim in op je iPad met Wi‑Fi + Cellular en blijf ook verbonden wanneer je niet in de buurt van een wifihotspot bent.

Kennismaken met Apple Pencil

Met Apple Pencil kun je in elk tekstveld schrijven, een woord doorkrassen om het te wissen, precieze vormen tekenen en meer.

Je Magic Keyboard gebruiken

Verbind je iPad Pro met een Magic Keyboard om toetscombinaties te gebruiken, de helderheid en kijkhoek aan te passen en meer.

Jouw gids voor iPad

Alles wat je moet weten over je iPad.

Service en reparatie

Mijn support

Bekijk informatie over de garantie, controleer je dekkingsstatus of zoek een bestaande reparatie op.

Serviceopties

Lees meer over de serviceopties voor je , vraag een schatting voor batterijservice of reparatie van schermschade aan en meer.

Start een reparatie

Vertel ons wat er aan de hand is met je iPad zodat we de juiste supportopties voor jou kunnen bepalen.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van je iPad.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Doe mee en ontdek het beste van de iPad

Ontdek de nieuwste features en meer tijdens gratis sessies bij jouw Apple Store.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Support aanvragen

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.