Inschrijving en beheer

Leer hoe u eenvoudig Apple-apparaten integreert in uw klaslokaal.

IT en implementatie

Beheer en implementeer apparaten, werk met beheerde Apple ID's en integreer uw studenteninformatiesysteem.

Apparaatinschrijving en materiaal

Lees hier meer over inschrijving, apparaatbeheer en materiaaldistributie.

Beheer en betaling

Lees hier hoe u apparaten beveiligt en hoe u betalingen binnen uw instelling beheert.

Privacy is ingebouwd in al onze producten

Al onze producten, waaronder Apple School Manager, Schoolwerk en beheerde Apple ID's, hebben ingebouwde privacyfuncties en -bedieningen. We verkopen geen gegevens van leerlingen en delen deze nooit met derden. Bovendien stellen we nooit profielen samen op basis van e-mails en internetgedrag van studenten.

Support voor het onderwijs ontvangen