Support voor Apple TV

Meer apparaten aansluiten

Delen via AirPlay

Gebruik AirPlay om video's, foto's of het volledige scherm van je iPhone, iPad of iPod touch op een Apple TV te delen.

FaceTime en Continuïteitscamera gebruiken

Voer FaceTime-gesprekken rechtstreeks op de Apple TV 4K (2e generatie of nieuwer) via de camera op je iPhone of iPad.

Audio delen

Jij en een vriend kunnen beiden je AirPods of draadloze Beats-koptelefoon verbinden met een Apple TV om samen te luisteren.

Spelen met gamecontrollers

Koppel maximaal twee draadloze gamecontrollers met je Apple TV om ondersteunde games uit Apple Arcade en de App Store te spelen.

De beste bioscoopbeleving

Het maximale uit je 4K TV halen

Configureer je Apple TV 4K voor de beste 4K-, HDR- of Dolby Vision-ervaring.

Geluid afspelen via Dolby Atmos

Met Dolby Atmos geniet je van meeslepend geluid dat je omringt.

Optimale beleving

Beeld in beeld inschakelen

Bekijk twee video's tegelijk, blader door ander materiaal of gebruik AirPlay om een video vanaf een ander apparaat naar je Apple TV te sturen.

Een wereldreis maken met luchtopnames

Lees hoe je een schermbeveiliging met luchtopname start, te weten komt waar een luchtopname is gemaakt, een andere locatie instelt of een thema kiest.

Meer doen met het bedieningspaneel

Via het bedieningspaneel heb je snel toegang tot instellingen en regelaars voor het overschakelen tussen gebruikers, het afspelen van muziek, het bekijken van je HomeKit-camera's en meer.

Automatisch wachtwoorden invoeren

Als je wachtwoorden hebt bewaard op je iPhone, iPad of iPod touch, kun je accountwachtwoorden automatisch invullen op je Apple TV.

Abonnementen en aankopen

Beheer of annuleer een abonnement, bekijk je aankoopgeschiedenis, controleer je betaalmethoden en nog veel meer.

Je Apple TV Remote zoeken

Gebruik het bedieningspaneel op de iPhone (iOS 17 vereist) om je Apple TV Remote (2e generatie of nieuwer) te zoeken.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat je Apple TV allemaal kan.

Service en reparatie

Lees hier meer over serviceopties, garantie en prijzen.

Support voor tv

Ontdek meer over Apple TV+ en de Apple TV-app.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.

Apple gemeenschappen

Zoek naar antwoorden, stel vragen en maak contact met andere Apple gebruikers.

Vraag support aan

We kunnen je helpen om de beste supportopties te vinden.

Support-app

Gepersonaliseerde toegang tot oplossingen voor je Apple producten.