Antwoordencentrum voor Apple TV-service

Lees meer over opties, garantie en prijzen van Apple TV-service.

Hoe kan ik mijn Apple TV laten repareren?

Apple biedt veel manieren om support en service aan te vragen voor uw Apple TV. Kies wat het beste bij u past. Als u problemen hebt met configuratie, AirPlay of de App Store, kunt u eerst onze Support-artikelen lezen.

Apple Support-artikelen lezen

Contact met ons opnemen

Neem contact met ons op voor advies van een Apple Support-expert. We helpen u uw probleem op te lossen of we plannen een reparatie. Voordat u contact met ons opneemt, houdt u het serienummer van uw product, uw Apple ID en uw wachtwoord bij de hand.

Het serienummer van een Apple-product vinden
Support aanvragen

Opsturen

Neem contact met ons op en wij sturen u een verpakking voor uw Apple TV. U kunt de Apple TV naar ons opsturen en wij zullen deze zo snel mogelijk repareren of vervangen.

Service aanvragen

Inleveren

Als u persoonlijke hulp wilt, neemt u contact op met een erkende Apple-serviceprovider of maakt u online een afspraak bij een Apple Store. Zorg ervoor dat u uw Apple ID en wachtwoord weet voordat u naar uw afspraak gaat.

Een erkende Apple-serviceprovider zoeken
Een Apple Store-afspraak maken

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten aan verbonden als het probleem onder de garantie, het AppleCare Protection Plan of het consumentenrecht valt. Als het probleem niet is gedekt, hangt de prijs af van het type reparatie. Als we uw product niet kunnen repareren, moet u het mogelijk vervangen.

Uw garantiedekking controleren

Hoe lang duurt het?

Reparatiebron

Tijd bij benadering

Versturen naar Apple

5 werkdagen

Naar een erkende Apple-serviceprovider brengen

Uw servicevertegenwoordiger vragen

Naar een Apple Store brengen

Tot 5 werkdagen

Afhankelijk van de plaats waar u service krijgt, kunt u mogelijk de status van uw reparatie online controleren.

De status van uw serviceaanvraag controleren

Dekking van Appleֹ’s Beperkte Garantie

Uw product en de accessoires van Apple zijn gedurende een jaar vanaf de aankoopdatum gedekt door onze beperkte garantie. Apple’s Beperkte Garantie vormt een aanvulling op de rechten die u volgens de consumentenwetgeving geniet.

Onze garantie dekt geen schade die is veroorzaakt door ongevallen of ongeoorloofde aanpassingen. Zie de garantie voor volledige details. U kunt uw garantiestatus online controleren en uw aankoopbewijs bijwerken als er een fout in onze gegevens zit.

Lees Apple’s Beperkte Garantie
Uw garantiestatus controleren
Uw aankoopbewijs bijwerken
Lees meer over consumentenrecht

Kan ik aanvullende dekking voor mijn Apple TV kopen?

Het AppleCare Protection Plan biedt u deskundige telefonische support en aanvullende serviceopties voor hardware voor maximaal twee jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum van uw Apple TV. U kunt het AppleCare Protection Plan aanschaffen binnen één jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum van uw Apple TV.

U hebt mogelijk ook rechten onder de consumentenwetgeving. De voordelen van Apple’s Beperkte Garantie en van het AppleCare Protection Plan vormen een aanvulling op uw rechten die op grond van de consumentenwetgeving worden verleend.

Lees meer over het AppleCare Protection Plan voor Apple TV

Service buiten garantie

De garantie op reparaties vervalt in de volgende gevallen:

• Uw Apple TV is ouder dan één jaar
  • Uw Apple TV heeft een probleem dat niet onder de garantie of de consumentenwetgeving valt, zoals onopzettelijke schade of ongeoorloofde wijzigingen

We brengen kosten in rekening voor service buiten garantie. Als we een probleem vinden met uw Apple TV, kunnen we het apparaat mogelijk repareren of vervangen door een Apple TV die nieuw of gelijk aan nieuw is zowel qua prestaties als betrouwbaarheid. Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger voor details.

Lees Apple’s Beperkte Garantie
Lees de reparatievoorwaarden van Apple

Batterijservice voor uw Remote

De Apple TV (4e generatie) komt inclusief een Remote met een oplaadbare batterij. Als uw batterij een fabricagefout heeft en gedekt is door Apple’s Beperkte Garantie, een AppleCare Protection Plan of het consumentenrecht, zullen we deze zonder extra kosten repareren. Onze garantie dekt geen slijtage van batterijen die door normaal gebruik is ontstaan.

We moeten mogelijk uw accessoire testen om de oorzaak van het batterijprobleem te vinden. Als de Apple TV Remote niet onder de garantie valt, kunnen we deze tegen betaling onderhouden of vervangen.

U krijgt een bijkomend voordeel als u een AppleCare Protection Plan hebt. Als uw batterij slechts tot 80 procent of minder kan worden opgeladen en is gedekt door uw AppleCare-abonnement, zullen we het accessoire kosteloos repareren.

Meer informatie over het verlengen van de gebruiksduur van de batterij

Apple-accessoires

De Apple-accessoires die in de verpakking bij de Apple TV zitten, vallen onder onze garantie en de consumentenwetgeving. Ze worden ook gedekt door het AppleCare Protection Plan. Neem voor servicedetails contact op met Apple of met een erkende Apple-serviceprovider.

Lees Apple’s Beperkte Garantie voor accessoires
Contact opnemen met Apple Support

Voorbereiden op Apple TV-service

• Houd uw Apple ID en wachtwoord, en het serienummer van de Apple TV bij de hand.
  • Bewaar uw kabels en andere accessoires wanneer u service krijgt voor uw Apple TV.

Lees het privacybeleid van Apple

Na service

Wanneer u uw Apple TV terugkrijgt na service, meldt u zich aan bij de App Store met uw Apple ID. Als we uw Apple TV tijdens de service opnieuw hebben ingesteld of vervangen, moet u uw apps opnieuw downloaden.

We geven garantie op onze service, inclusief vervangende onderdelen, gedurende 90 dagen of de rest van de looptijd van uw garantie van Apple of de dekking van het AppleCare Protection Plan, waarbij de periode met de langste dekking van toepassing is. We bieden deze dekking aan wanneer u service krijgt van ons of van een door een erkende Apple-serviceprovider.

Een Apple TV (4e generatie) configureren