Reparatie en service voor AirPort

Service en reparatie voor AirPort

Hoe krijg ik service voor mijn AirPort-apparaat?

Een bezoekafspraak maken

Maak een afspraak bij een erkende Apple serviceprovider of Apple Store

Opsturen voor reparatie

Opsturen voor reparatie

Regel dat je product rechtstreeks naar Apple wordt gestuurd

Contact opnemen met Apple Support

Neem contact met ons op

Contact met een Apple Support-adviseur

AppleCare+

Hebt je een AppleCare-abonnement?

Als je een AppleCare-abonnement koopt voor een Mac, Apple TV of iPad (indien beschikbaar in jouw land of regio), is dit inclusief technische support en dekking voor hardwareservice aan jouw AirPort-apparaat.

Je AirPort-product wordt gedekt door het AppleCare-abonnement als:

• Je het AirPort-apparaat niet meer dan twee jaar eerder hebt gekocht dan een Mac, Apple TV of iPad

• Je het AirPort-apparaat hebt gekocht gedurende de dekkingsperiode van jouw AppleCare-abonnement voor een Mac, Apple TV of iPad

Meer informatie over AppleCare+ in Nederland

Garantie

Apple's Beperkte Garantie biedt vanaf de aankoopdatum één jaar dekking voor fabricageproblemen met jouw AirPort-apparaat en de Apple accessoires die bij jouw product zijn meegeleverd. Apple accessoires die afzonderlijk zijn gekocht, worden gedekt door Apple's Beperkte Garantie voor accessoires. Dit geldt ook voor adapters en reservekabels.

Onze garantie vormt een aanvulling op de rechten die je volgens de consumentenwetgeving geniet.

Afhankelijk van het probleem heb je mogelijk ook dekking onder AppleCare+. Hierop zijn de algemene voorwaarden, inclusief kosten, van toepassing. De beschikbaarheid van functies en opties kan per land of regio verschillen.

Als het probleem niet wordt gedekt, betaal je kosten. Als je AirPort-apparaat niet in aanmerking komt voor service, betaal je mogelijk de volledige vervangingswaarde.

Garantie

We geven garantie op onze service, inclusief vervangende onderdelen, gedurende 90 dagen of de resterende looptijd van je Apple garantie of AppleCare-abonnement, waarbij de periode met de langste dekking geldt. Dit vormt een aanvulling op de rechten die je hebt op grond van de consumentenwetgeving.

Vervangende apparatuur die Apple aanbiedt als onderdeel van de reparatie- of vervangingsservice, bevat mogelijk nieuwe of eerder gebruikte originele Apple onderdelen die zijn getest en voldoen aan de functionele vereisten van Apple.