Lion Server: webmailgebruikers ontvangen de waarschuwing "Het bericht kan niet worden verplaatst"

Als u Lion Server hebt geconfigureerd als een Mail-server die webmailtoegang biedt, krijgen sommige gebruikers mogelijk niet de standaardmappen (Verstuurd, Concepten, Reclame, Prullenmand) wanneer ze bij webmail inloggen. Dit kan ervoor zorgen dat gebruikers dit waarschuwingsbericht ontvangen wanneer ze een bericht proberen verwijderen of het proberen verplaatsen naar een andere map:

"Het bericht kan niet worden verplaatst"

Werk bij naar Lion Server v10.7.3 of hoger.

U moet voor gebruikers die al zijn ingelogd bij webmail en de standaardmappen niet zien, handmatig de vereiste mappen aanmaken en toewijzen.

1. Log in bij de webmailaccount van de betreffende gebruikers.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Selecteer het tabblad Mappen.
  4. Klik op de "+"-knop onder in het venster.
  5. Maak een map met de naam "Verwijderde berichten" aan.
  6. Maak een map met de naam "Verstuurde berichten" aan.
  7. Maak een map met de naam "Reclame" aan.
  8. Maak een map met de naam "Concepten" aan.
  9. Klik achtereenvolgens op het tabblad Voorkeuren en op Speciale mappen.
  10. In de Hoofdopties selecteert u de gepaste map voor de optie in het venstermenu.
  11. Klik op Bewaar nadat u de map hebt toegewezen aan de gepaste hoofdoptie.