iPod shuffle (3e generatie): VoiceOver herkent namen van muzieknummers of afspeellijsten niet

Mogelijk herkent VoiceOver namen van muzieknummers of afspeellijsten op het apparaat niet, en hoort u in de plaats daarvan "afspeellijst 1", "afspeellijst 2" of "audioboek 1", "audioboek 2".

Oplossing 1

Verifieer of VoiceOver is ingeschakeld.

Als VoiceOver is uitgeschakeld in iTunes, hoort u de standaardnamen van afspeellijsten, bijvoorbeeld "afspeellijst 1" of "audioboek 1".

Oplossing 2

Mogelijk is te veel inhoud zoals muzieknummers en podcasts naar de iPod shuffle (3e generatie) gesynchroniseerd, waardoor onvoldoende ruimte beschikbaar is voor de VoiceOver-bestanden. Maak ruimte vrij op het apparaat door bepaalde muzieknummers of podcasts te verwijderen en installeer de VoiceOver-bestanden vervolgens opnieuw aan de hand van de onderstaande stappen.

Oplossing 3

Het apparaat is mogelijk losgekoppeld van de computer voordat de VoiceOver-bestanden zijn gegenereerd en ernaar zijn gesynchroniseerd. Dit kan zich voordoen als in iTunes de optie "Beheer muziek handmatig" is ingeschakeld voor het apparaat. Installeer de VoiceOver-bestanden opnieuw op het apparaat en zorg ervoor dat deze aangesloten blijft op de computer totdat het bericht "iPod-synchronisatie is voltooid. Loskoppelen toegestaan" in iTunes verschijnt.

De VoiceOver-bestanden opnieuw op de iPod shuffle (3e generatie) installeren

1. In iTunes selecteert u de iPod shuffle in de apparatenlijst en klikt u op het tabblad Samenvatting.
  2. Deselecteer onder Stemfeedback het vakje Schakel VoiceOver in (Mac) ofVoiceOver inschakelen (Windows).
  3. Klik op Toepassen.
  4. Selecteer het vakje Schakel VoiceOver.
  5. Klik op Toepassen.