iMac (flat-panel): problemen met aanzetten.

De computer kan niet worden aangezet. Het indicatielampje gaat niet branden. De ventilator en de harde schijf maken geen enkel geluid en het scherm is volledig zwart.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

1. Controleer of het stopcontact werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten of door de computer op een ander stopcontact aan te sluiten.
2. Controleer het netsnoer. Gebruik een netsnoer waarvan u zeker weet dat het goed is.
3. Controleer de beide uiteinden van het netsnoer. Zorg dat het netsnoer goed is aangesloten op het stopcontact en de achterzijde van de computer.
4. Koppel het toetsenbord, de muis en alle randapparatuur, zoals luidsprekers, los.
5. Als u de computer nu nog steeds niet kunt inschakelen, neemt u contact op met de dichtstbijzijnde door Apple erkende serviceaanbieder.