'Fout 1004. Probeer het later opnieuw' bij het downloaden van de OS X Server v.2.2.3-update

Als u 'Fout 1004. Probeer het later opnieuw' ziet wanneer u de OS X Server v.2.2.3-update probeert te downloaden, volgt u de stappen in dit artikel.

Wanneer u de OS X Server v2.2.3-update probeert te downloaden vanaf de Mac App Store, ziet u mogelijk het bericht 'Fout 1004. Probeer het later opnieuw'. Als u de download annuleert, ziet u mogelijk een bericht waarin wordt gemeld dat uw verzoek niet kan worden voltooid en dat u het later opnieuw moet proberen.

Als dit gebeurt, volgt u deze instructies om de OS X Server v2.2.3-update te installeren:

1. Stop het programma Server als het is geopend.
  2. Control-klik of klik met de rechtermuisknop op het programmasymbool van Server in de map Programma's.
  3. Kies 'Toon pakketinhoud' in het contextuele menu.
  4. Open in het Finder-venster dat verschijnt de map Inhoud.
  5. Wijzig de naam van de map _MASReceipt naar Old_MASReceipt.
  6. Open de App Store in het menu Apple.
  7. Klik in het venster App Store op het tabblad 'Updates' en download OS X Server v2.2.3.