Als u de schuifknop 'Volume' niet ziet op een iPhone

Mogelijk ziet u de schuifknop 'Volume' niet in een app of in het bedieningspaneel. Het is ook mogelijk dat u de volume-indicator niet ziet op het scherm wanneer u op de volumeknoppen drukt. Dit artikel kan u hierbij helpen.

De schuifknop 'Volume' ontbreekt in het bedieningspaneel:

De schuifknop 'Volume' ontbreekt in het bedieningspaneel

De volume-indicator ontbreekt:

De volume-indicator ontbreekt

Als de Lightning-connector vuil is (30-pens dockconnector bij een iPhone 4S of ouder), denkt de iPhone mogelijk dat een accessoire is aangesloten. Maak de Lightning- of dockconnector op de onderkant van de iPhone schoon met een schone, droge, zachte borstel en test vervolgens het volume opnieuw.

Lightning-connector

Lightning-connector

30-pens dockconnector

30-pens dockconnector

Als u de schuifknop 'Volume' nog steeds niet ziet, regelt u service voor het apparaat.