AppleCare-training Technici nu geleverd door ATLAS

AppleCare-training Technici wordt nu door het Apple Technical Learning Administration System (ATLAS) gehost.  In dit artikel worden de stappen uitgelegd die u moet volgen om uw toegang tot ATLAS voor cursussen van AppleCare-training Technici te verifiëren of te configureren.

Toegang tot ATLAS bevestigen

1. Ga naar atlaslms.apple.com en log in met uw Apple ID.
  2. Als u een pagina ziet die gelijkt op de pagina die hier wordt weergegeven, is uw toegang al geconfigureerd.

Toegang tot ATLAS aanvragen

Als u met uw Apple ID geen toegang tot ATLAS krijgt, gaat u naar de pagina Apple Professional Support Enrollment om uw AppleCare-ondersteuningsproduct (opnieuw) te registreren.  U hebt de volgende gegevens nodig:

• Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Apple ID die u gebruikt om in te loggen bij ATLAS
    • iCloud (en .Mac of MobileMe) Apple ID's worden niet ondersteund in ATLAS. Geef een andere Apple ID op of maak een nieuwe aan door te gaan naar https://certifications.apple.com en linksonder te klikken op 'Maak een Apple ID aan'.1
  • Klanten van AppleCare-training Technici moeten hun registratienummer (te vinden op het boekje Aan de slag in de doos), het Apple Sales-bestelnummer, het online bestelnummer of het inkoopordernummer opgeven die ze hebben gebruikt om AppleCare-training Technici aan te schaffen.

Zodra uw toegang is bevestigd, ontvangt u een e-mail van het ondersteuningsteam voor AppleCare-overeenkomsten.

Vragen over inhoud van ATLAS

Als u toegang tot ATLAS hebt maar vragen over de inhoud van de training hebt, stuurt u een e-mail naar svc.trng@apple.com.

1 Als u een .Me-, .Mac- of .iCloud-account hebt die aan een bestaande Tech-ID is gekoppeld, kunt u een e-mail sturen naar certifications@apple.com en vragen om uw bestaande Tech-ID over te zetten naar de nieuwe Apple ID.