Over de OS X Mavericks v10.9.2-update

Lees hier meer over de OS X Mavericks v10.9.2-update

De OS X Mavericks v10.9.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks.

Het systeem bijwerken

1. Maak een reservekopie van het systeem alvorens de update te installeren. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.
  2. Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om het systeem bij te werken.
  3. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.
  4. Kies het menu Apple () > Software-update om de nieuwste Apple-software via de Mac App Store te zoeken, inclusief deze update.
  5. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. De grootte van een update die wordt geïnstalleerd via Software-update is soms afhankelijk van de computer. Bepaalde updates moeten ook vóór andere updates worden geïnstalleerd.

U kunt ook het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Support Downloads

Over de update

De OS X Mavericks v10.9.2-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Mavericks. De update bevat verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van de Mac. De update doet het volgende:

• Biedt de mogelijkheid om FaceTime-audiogesprekken te voeren
  • Biedt ondersteuning voor wisselgesprekken tijdens FaceTime-audio- en -videogesprekken
  • Biedt de mogelijkheid om inkomende iMessages van individuele zenders te blokkeren
  • Bevat algemene verbeteringen aan de stabiliteit en compatibiliteit van Mail
  • Verbetert de nauwkeurigheid van het aantal ongelezen berichten in Mail
  • Lost een probleem op waarbij Mail geen nieuwe berichten van bepaalde aanbieders kan ontvangen
  • Verbetert de compatibiliteit van de functie voor het automatisch invullen van gegevens in Safari
  • Verhelpt een probleem dat op bepaalde Macs kan leiden tot de vervorming van audio
  • Verbetert de betrouwbaarheid bij het verbinden met een bestandsserver via SMB2
  • Verhelpt een probleem waarbij VPN-verbindingen mogelijk worden onderbroken
  • Verbetert VoiceOver-navigatie in Mail en Finder
  • Verbetert de betrouwbaarheid van VoiceOver bij het navigeren op websites
  • Verbetert de compatibiliteit met Gmail-archieven
  • Bevat verbeteringen voor Gmail-labels
  • Verbetert het surfen met Safari en de installatie via Software-update bij gebruik van een webproxy met identiteitscontrole
  • Verhelpt een probleem waarbij de Mac App Store mogelijk updates voor apps aanbiedt die al up-to-date zijn
  • Verbetert de betrouwbaarheid van de schijfloze NetBoot-voorziening in OS X Server
  • Verhelpt de ondersteuning voor het stuurprogramma van brailleleesregels voor specifieke HandyTech-beelschermen
  • Lost een probleem op bij het gebruik van veilig opstarten op sommige systemen
  • Verbetert de compatibiliteit van ExpressCard met sommige MacBook Pro 2010-modellen
  • Lost een probleem op waarbij niet kan worden afgedrukt met door Windows XP gedeelde printers
  • Lost een probleem op met Sleutelhangertoegang waarbij verschillende keren kan worden gevraagd de sleutelhanger Lokale onderdelen te ontgrendelen
  • Verhelpt een probleem waarbij bepaalde voorkeurenpanelen in Systeemvoorkeuren niet kunnen worden geopend
  • Verhelpt een probleem waarbij de migratie niet kan worden voltooid terwijl de Configuratie-assistent is geopend
  • Biedt een verbetering voor de verificatie van SSL-verbindingen

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update raadpleegt u Apple-beveiligingsupdates.