OS X Server: door de cachevoorziening ondersteunde inhoudstypen

Met de cachevoorziening van OS X Server wordt het downloaden van Apple-software vanaf het internet versneld.

Door de cachevoorziening ondersteunde inhoudstypen

iTunes en iBooks

• iTunes 11.0.4 en hoger (zowel OS X als Windows)
  • Aankoop en update van iOS-apps
  • iBooks Store-materiaal (apps van zowel iOS als OS X Mavericks)

OS X

• Mac App Store (OS X Mountain Lion v10.8.4 of hoger is aanbevolen)
  • OS X-software-updates
  • Andere software-updates (zoals updates voor iTunes voor OS X)
  • Downloadbaar materiaal in GarageBand
  • Programma's van andere fabrikanten en updates via de Mac App Store
  • Java, printerbesturingsbestanden en andere systeemdownloads die via Software-update worden verkregen
  • Download van OS-schijfkopie via Internet Recovery (Mavericks en hoger)

iOS 7 en hoger en Apple TV

• Updates voor iOS en Apple TV
  • iOS-apps en -updates
  • iTunes U-cursusmateriaal van de App Store en iBooks Store in iOS alsook geüpload materiaal voor trainers zoals audio-, video-, iWork- en iBooks Author-bestanden
  • Bepaalde mobiele onderdelen zoals de Siri-stemmen van hoge kwaliteit, woordenboeken, en meer

Beperkingen per land

• Vanwege licenties voor de distributie en belastingwetten kan bepaald materiaal in sommige landen mogelijk niet in de cache worden bewaard. Vanaf december 2013 worden iTunes-downloads in Brazilië, Mexico, China en Portugal en iBooks-downloads in Canada niet in de cache bewaard.
  • Als het land waarin de client zich bevindt (op basis van het IP-adres), verschilt van het land van de gebruikte iTunes Store, worden iTunes-downloads niet de cache bewaard. Een iPad-gebruiker in San Francisco kan bijvoorbeeld een app downloaden vanaf de Duitse iTunes Store maar kan de cachevoorziening niet gebruiken.

Meer informatie

Lees meer over de cachevoorziening.