Moet ik mijn AppleCare-overeenkomst registreren?

Als u zich afvraagt of u een AppleCare Protection Plan moet registreren, begint u hier.

Als u de AppleCare-overeenkomst hebt gekocht op hetzelfde moment als de Mac, iPad, iPhone, iPod, Apple TV of het Apple-beeldscherm bij de Apple Online Store, een Apple Store of bepaalde Apple-resellers, is de AppleCare-overeenkomst mogelijk automatisch geregistreerd. In dat geval krijgt u een garantiebewijs, ofwel onmiddellijk in de vorm van een bewijs met de einddatum van de dekking ofwel binnen 30 dagen in de vorm van een certificaat dat door Apple wordt geleverd.

Als u de AppleCare-overeenkomst en het gedekte product apart hebt gekocht of als u de hardware hebt gekocht bij een reseller die de AppleCare-overeenkomst niet automatisch heeft geregistreerd, moet u de overeenkomst registreren.

Opmerking: het kan tot wel 24 uur duren alvorens het registratieproces verschijnt in de systemen van Apple.

1. Log in

Ga naar de pagina Support voor AppleCare-overeenkomsten. Klik op de knop 'Bekijken' en log in met uw Apple ID om uw AppleCare-overeenkomsten te bekijken.

2. Controleer uw overeenkomsten

Als u de overeenkomst ziet, moet u deze niet registreren. Als u tijdens de aankoop uw Apple ID hebt gebruikt, kunt u uw overeenkomst zien na de verzending van de bestelling.

3. Registreer

Als een van uw overeenkomsten niet wordt weergegeven, klikt u op 'Een AppleCare-overeenkomst registreren'.

4. Controleer de dekking van Apple-hardware

Als u de status van de dekking van een serienummer wilt bekijken zonder een Apple ID te gebruiken, kunt u de Apple-webpagina bezoeken waar u de dekking van een product kunt controleren

5. Beheer

Als u een overeenkomst niet kunt registreren, raadpleegt u AppleCare-producten beheren.