Berichten: over de stappen voor de registratie

Berichten heeft soms meer informatie nodig om uw iMessage-registratie te voltooien. Leer hier wat u moet doen als u wordt gevraagd extra stappen te ondernemen tijdens de registratie.

Wanneer u Berichten opent en voor het eerst inlogt, wordt u mogelijk gevraagd in een dialoogvenster met een klantencode verdere stappen te ondernemen om uw Apple ID te verifiëren.

Als u een nieuwe Apple ID gebruikt, hoeft u er geen nieuwe aan te maken. Als u deze Apple ID met iMessage wilt gebruiken, neemt u contact op met de ondersteuning van iMessage met de onderstaande code.

Uw Apple ID kan deze keer niet worden gebruikt om iMessages in te stellen. Als u een nieuwe Apple ID gebruikt, hoeft u er geen nieuwe aan te maken. Als u deze Apple ID met iMessage wilt gebruiken, neemt u contact op met de ondersteuning van iMessage met de onderstaande code.

1. Klik op Contact Support in het dialoogvenster. U opent een webpagina met een nummer voor telefonische ondersteuning voor uw regio.
  2. Bel het nummer voor uw regio. Tijdens het gesprek vraagt AppleCare u de klantencode op te geven.
  3. Nadat uw account werd gevalideerd, logt u opnieuw in bij Berichten met dezelfde Apple ID en hetzelfde wachtwoord.