Over Apple Configurator 1.1

Leer meer over Apple Configurator 1.1.

Apple Configurator 1.1 is een aanbevolen update voor alle gebruikers van Apple Configurator. Deze update is beschikbaar in de Mac App Store.

Nieuw in deze release

• Verbeterde betrouwbaarheid en verbeterd gebruiksgemak bij het installeren van betaalde apps met inwisselcodes van het volume-aankoopprogramma.
  • Een nieuwe voorkeur om het automatisch verwijderen van apps of profielen die door de gebruiker zijn geïnstalleerd, uit te schakelen wanneer een configuratie opnieuw wordt toegepast op een apparaat onder supervisie.
  • Een nieuwe voorkeur om het opnieuw toepassen van een configuratie telkens als een apparaat onder supervisie wordt verbonden met Apple Configurator, uit te schakelen.
  • De profieleditor geeft nu aan dat een profiel niet kan worden geïnstalleerd op een apparaat onder supervisie wanneer er een waarde ontbreekt in een vereist veld.
  • De profieleditor waarschuwt nu de gebruiker als velden ontbreken in het profiel die vereist zijn voor de installatie op apparaten onder supervisie.
  • Codes van het volume-aankoopprogramma zijn niet langer gemarkeerd als ongeldig als de App Store niet beschikbaar is.

In de vorige versies van Apple Configurator was Vernieuw beschikbaar in het menu Apparaten om het vernieuwen (het apparaat opnieuw instellen op de opgegeven configuratie, bijvoorbeeld om te verzekeren dat het apparaat de juiste instellingen, apps, profielen, enz. heeft) van een apparaat onder supervisie te forceren. In versie 1.1 wordt de knop "Pas toe" veranderd in de knop "Vernieuw" wanneer geen wijzigingen zijn aangebracht aan de configuratie van het apparaat onder supervisie. Dit is in het bijzonder handig als u de voorkeur om automatisch te vernieuwen wanneer een apparaat onder supervisie is aangesloten via USB, hebt uitgeschakeld.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.