Apple Configurator: door gebruiker geïnstalleerde apps behouden bij bijwerken van instellingen op toegewezen apparaat

Leer hier hoe u de apps behoudt die werden geïnstalleerd door een gebruiker die zich heeft uitgecheckt bij een apparaat onder supervisie van Apple Configurator.

Wanneer u een apparaat onder supervisie verbindt met Apple Configurator, worden standaard alle apps verwijderd die door de gebruiker werden geïnstalleerd.

Met Apple Configurator v1.1 of hoger kunt u deze instelling wijzigen in Voorkeuren, onder het menu Apple Configurator.