Over Server Admin Tools 10.7.2

De Server Admin Tools 10.7.2 bevatten geavanceerde beheertools voor Lion Server. U kunt deze installeren op de server of op een andere Mac en deze gebruiken voor extern beheer. Deze versie van de Server Admin Tools vereist OS X Lion of Lion Server v10.7.2 en is vereist om Lion Server v10.7.2 te beheren.

De Server Admin Tools 10.7.2 zijn beschikbaar als een automatische Software-update voor Macs met Mac OS X v10.7.2 en versie 10.7 of hoger van de Server Admin Tools. U kunt ze ook handmatig downloaden vanaf Apple Supportdownloads.

Belangrijk: als u één van de Server Admin Tools hebt verplaatst vanaf de oorspronkelijke locatie (in /Programma's/Server/), blijft de update in Software-update verschijnen zelfs als u deze al hebt geïnstalleerd. Verplaats de Server Admin Tools terug naar hun oorspronkelijke locatie voordat u Software-update uitvoert of verwijder alle dubbele kopieën van de Server Admin Tools.

Wat biedt deze update u?

Server Admin

• Nu kunt u een ACL-service instellen voor Podcastbibliotheek.
  • Modelfilters van NetBoot/NetInstall zijn toegevoegd voor Mac mini (medio 2011) en MacBook Air (medio 2011).

Schijfkopiehulpprogramma

• NetRestore-schijfkopieën bevatten nu de Lion Recovery-partitie indien deze aanwezig is op de bronschijf.
  • Modelfilters zijn toegevoegd voor Mac mini (medio 2011) en MacBook Air (medio 2011).
  • Er is een probleem opgelost bij het toevoegen van pakketten aan een NetRestore-kopie. Opmerking: wanneer u pakketten toevoegt aan een NetRestore-kopie, zorgt u ervoor dat uw opstartsysteem, het bronsysteem van de kopie en Schijfkopiehulpprogramma allemaal dezelfde versie hebben zoals wordt beschreven in dit artikel.