Lion Server: de migratie van aangepaste php.ini-instellingen vanaf Mac OS X Server v10.6

Wanneer u bijwerkt of migreert naar Lion Server v10.7 of 10.7.1 vanaf Mac OS X Server v10.6, worden uw aangepaste php.ini-instellingen mogelijk niet automatisch gemigreerd naar de bijgewerkte versie van PHP in Lion Server.

Als u bijwerkt of migreert naar Lion Server v10.7.2 of hoger, treedt dit probleem niet op.

Als dit probleem optrad na het bijwerken of migreren naar Lion Server v10.7 of 10.7.1, vindt u uw oude instellingen in het bestand /etc/php.ini-5.2-previous. U kunt uw instellingen handmatig kopiëren naar het actieve bestand /etc/php.ini.