Lion Server: een iOS-apparaat verbinden met een delingspunt waarbij WebDAV is ingeschakeld en door Lion Server wordt gehost

Wanneer u verbinding maakt met een Lion Server-delingspunt waarbij WebDAV is ingeschakeld vanaf een iOS-apparaat (zoals bij iWork voor iOS), moet het serveradres onmiddellijk worden gevolgd door /webdav.

Verbinding maken met een Lion Server-delingspunt waarbij WebDAV is ingeschakeld vanaf iWork voor iOS

1. Als uw document is geopend, tikt u op het symbool Extra's in de knoppenbalk.
  2. In de lijst met opties tikt u op Deel en druk af.
  3. In het venster Deel en druk af tikt u op de optie Kopieer naar WebDAV.
  4. Als het inlogvenster van WebDAV verschijnt, voert u het server adres in gevolgd door /webdav. Bijvoorbeeld:
    http://voorbeeld.com/webdav/

5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de gepaste velden in.
  6. Tik rechts boven op Log in.