GarageBand voor iOS: een reservekopie van uw nummers maken

Als u nummers maakt in GarageBand voor iOS, worden deze bewaard in het programma. Als u het programma GarageBand voor iOS verwijdert van het iOS-apparaat, verwijdert u ook uw nummers. Hoewel u wordt verwittigd dat uw bestanden worden verwijderd, is het aanbevolen een reservekopie van uw bestanden te maken wanneer mogelijk.

U kunt een reservekopie van uw nummers maken door deze te versturen naar iTunes.

Een nummer van GarageBand voor iOS naar iTunes versturen:

1. Tik op de knop Mijn nummers.
  2. iPad: iPhone en iPod touch:
  3. Tik op de knop Exporteer nummer:
  4. Tik op de knop "iTunes".
  5. iPad: iPhone en iPod touch:
  6. Tik op GarageBand.
  7. iPad: iPhone en iPod touch:

De volgende keer dat u uw mobiel apparaat synchroniseert, verschijnt het geëxporteerde nummer in de lijst Documenten in GarageBand onder Bestandsdeling in iTunes.

Opmerking: verstuur het nummer als GarageBand-nummer als u het nummer wilt openen met GarageBand op een mobiel apparaat of Mac. Voor informatie over het versturen van nummers naar iTunes voor Windows raadpleegt u dit artikel.

8. Kies nu één van de volgende opties om het nummer buiten iTunes af te spelen:
    • Sleep het nummer uit de lijst Documenten in GarageBand naar de Finder.
    • Klik op "Bewaar in", ga naar de locatie waar u het nummer wilt bewaren en klik op Bewaar.

Voor meer informatie over bestandsdeling raadpleegt u dit artikel.