iAd Gallery: veelgestelde vragen

Raadpleeg de veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie over iAd Gallery.

Alle onderdelen weergeven | Alle onderdelen verbergen

Waar vind ik de app iAd Gallery?

U kunt de app iAd Gallery gratis downloaden vanaf de App Store op een iPhone of iPod touch.

Welke systeemvereisten zijn er om iAd Gallery te gebruiken?

De app iAd Gallery vereist iOS 4.2.6 of hoger en kan worden weergegeven op een iPhone 4, iPhone 3GS of iPod touch (4e generatie).

Welke advertenties kunnen in iAd Gallery worden weergegeven?

De iAd Gallery wordt regelmatig bijgewerkt met een selectie van de nieuwste advertenties die in uw favoriete apps van het iAd-netwerk verschijnen. Zoek of lees over de advertenties van topmerken uit de hele wereld. U kunt zelfs advertenties selecteren en toevoegen aan het onderdeel Loved (Lievelingsreclame) zodat u deze altijd gemakkelijk terugvindt.

Wanneer worden advertenties toegevoegd/verwijderd?

De iAd Gallery wordt regelmatig bijgewerkt met een selectie van de nieuwste advertenties die in uw favoriete apps van het iAd-netwerk verschijnen.

Waarom werkt een advertentie in Loved (Lievelingsreclame) niet?

Wanneer we een advertentie uit de app iAd Gallery verwijderen, worden deze uitgeschakeld in het onderdeel Loved (Lievelingsreclame). U kunt een advertentie in Loved (Lievelingsreclame) op elk moment verwijderen.

Waarom hebben sommige advertenties functies die zijn uitgeschakeld?

Sommige advertenties in de iAd Gallery bevatten inhoud die momenteel niet beschikbaar is waardoor deze wordt uitgeschakeld.

Waar vind ik iAd-advertenties buiten de iAd Gallery?

U vindt iAd-advertenties in veel van uw favoriete programma's. Elke iAd wordt in de rechterbenedenhoek van de advertentie geïdentificeerd.

Hoe vind ik meer informatie over iAd-reclame?

Voor meer informatie over de reclame van het iAd-netwerk bezoekt u http://advertising.apple.com/.

Voor meer informatie over hoe u geld kunt verdienen met iAd-reclame in uw programma's bezoekt u http://developer.apple.com/iad/.

Als u problemen met een programma hebt, gaat u naar Problemen oplossen met apps die zijn aangeschaft bij de App Store.