Uw accountinformatie in de Mac App Store wijzigen

Lees hier hoe u uw naam, factuuradres, e-mailadres en betaalinformatie van uw account bij de Mac App Store bijwerkt. Als u uw accountinformatie voor de Mac App Store bijwerkt, worden ook de factuurgegevens van uw iTunes Store-account gewijzigd die zijn gekoppeld aan die Apple ID.

Als u Delen met gezin gebruikt, kan alleen de organisator van de familie de betaalinformatie voor de familie wijzigen.

Naar de pagina Accountinformatie gaan

U kunt uw accountinformatie wijzigen op de pagina Accountinformatie. Volg deze stappen om naar die pagina te gaan:

1. Open de Mac App Store.
  2. Kies Store > Log in.
  3. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en klik vervolgens op 'Log in'.
  4. Kies Store > Toon mijn account.
  5. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in.

Uw e-mailadres of wachtwoord bijwerken

1. Klik op 'Bewerk' rechts van uw Apple ID op de pagina Accountinformatie.
  2. Voer uw nieuwe e-mailadres of wachtwoord in.
    Het scherm Bewerk Apple ID-gegevens
  3. Klik op 'Gereed' om de wijzigingen te bewaren.

Uw naam, factuuradres of betaalinformatie bijwerken

1. Klik op 'Bewerk' rechts van uw betaalgegevens op de pagina Accountinformatie.
  2. Werk de gegevens bij. Klik bij Betaalwijze op 'Geen' om uw creditcardgegevens te verwijderen. Als u Delen met gezin gebruikt en de organisator van de familie bent, kunt u 'Geen' niet kiezen als betaalwijze en moet u een creditcard of bankpas opgeven.
  3. Klik op 'Gereed' om de wijzigingen te bewaren.