Safari 5: wanneer kunt u het hangslotsymbool met gecodeerde inhoud verwachten

In dit artikel wordt uitgelegd wanneer u het hangslotsymbool moet verwachten als u bladert door webpagina's met gecodeerde inhoud in Safari 5.

Wanneer u een webpagina met alleen gecodeerde inhoud opent via Safari 5, ziet u het hangslotsymbool.

Als u Safari 5 voor Mac gebruikt, ziet u het hangslotsymbool rechts boven in het venster van Safari:

Als u Safari 5 voor Windows gebruikt, ziet u het hangslotsymbool rechts van het adresveld:

Het hangslotsymbool geeft aan dat de webpagina alleen gecodeerde inhoud bevat.

Tip: wanneer u klikt op het hangslotsymbool, ziet u het certificaat van de website.

Wanneer u een webpagina bezoekt die niet-gecodeerde inhoud bevat, ziet u het hangslotsymbool niet.