iPhone en iPod touch: Nike+ kalibreren

Als u iOS 4 of hoger gebruikt, biedt het programma Nike+ geen optie voor een gekalibreerde work-out. U kunt daarentegen op het einde van elke work-out kalibreren.

Volg de volgende stappen om Nike+ te kalibreren:

1. Op uw iPhone of iPod touch tikt u op Nike+ en dan begint u de work-out.
    • Opmerking: u moet het programma Nike+ inschakelen in Instellingen > Nike+ en een Nike+-sensor gebruiken voor de functie Nike+.
  2. Wanneer uw work-out is voltooid, tikt u op Kalibreer.

Overzicht

3. Geef de huidige afstand op en tik op Gereed.

Kalibratie

4. Tik nogmaals op Gereed om uw kalibratie te bewaren

Tik op Gereed

U ziet de datum van uw laatste kalibratie in het scherm Work-outs van het programma Nike+.

Work-outs

Opmerking: na het bijwerken naar iOS4 vanaf een oudere versie van iOS verschijnt de kalibratie-informatie mogelijk niet op het hoofdscherm van Nike+ tot na uw eerste work-out.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.