iPhone en iPod touch: Nike+ kalibreren

Als u iOS 4 of hoger gebruikt, biedt het programma Nike+ geen optie voor een gekalibreerde work-out. U kunt daarentegen op het einde van elke work-out kalibreren.

Volg de volgende stappen om Nike+ te kalibreren:

1. Op uw iPhone of iPod touch tikt u op Nike+ en dan begint u de work-out.
    • Opmerking: u moet het programma Nike+ inschakelen in Instellingen > Nike+ en een Nike+-sensor gebruiken voor de functie Nike+.
  2. Wanneer uw work-out is voltooid, tikt u op Kalibreer.

Overzicht

3. Geef de huidige afstand op en tik op Gereed.

Kalibratie

4. Tik nogmaals op Gereed om uw kalibratie te bewaren

Tik op Gereed

U ziet de datum van uw laatste kalibratie in het scherm Work-outs van het programma Nike+.

Work-outs

Opmerking: na het bijwerken naar iOS4 vanaf een oudere versie van iOS verschijnt de kalibratie-informatie mogelijk niet op het hoofdscherm van Nike+ tot na uw eerste work-out.