Over de Mac OS X v10.6.4-update

Leer meer over de Mac OS X v10.6.4-update.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard boxMac OS X v10.6.4-update

Uw systeem bijwerken

U moet een reservekopie van uw systeem maken voor de installatie. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om uw systeem bij te werken. U kunt onverwachte resultaten krijgen als op uw computer systeemsoftwarewijzigingen van andere fabrikanten zijn geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere manier hebt gewijzigd.

Kies  Software-update in het menu Apple (???) om de nieuwste Apple-software via het internet te zoeken, inclusief deze update.

Als uw computer niet up-to-date is, kunnen ook andere beschikbare software-updates voor uw computer mogelijk worden weergegeven die u moet installeren. Als Software-update de melding "De software is up-to-date" weergeeft, kunt u er zich van verzekeren dat alle beschikbare updates zijn geïnstalleerd.

Let wel dat de grootte van een update kan variëren volgens computer bij de installatie via Software-update. Bepaalde updates moeten vóór andere updates worden geïnstalleerd. Voer Software-update dus meer dan één keer uit om ervoor te zorgen dat u alle beschikbare updates hebt.

U kunt het installatieprogramma voor de update handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Supportdownloads.

Wat biedt deze update u?

Algemene oplossingen en verbeteringen

• verbetert de compatibiliteit met sommige brailleleesregels
  • lost het probleem op waarbij het toetsenbord of trackpad niet meer reageert
  • lost het probleem op waarbij sommige programma's van Adobe Creative Suite 3 niet worden geopend
  • lost problemen op bij het kopiëren, hernoemen of verwijderen van bestanden op SMB-bestandsservers
  • verbetert de betrouwbaarheid van VPN-verbindingen
  • lost het probleem op waarbij de dvd-speler niet afspeelt bij het gebruik van Goede kwaliteit-deïnterlacing
  • lost het probleem op met het bewerken van foto's in iPhoto of Aperture in schermvullende weergave
  • lost het probleem op met de tijdslimieten van Ouderlijk toezicht voor gebruikers van Open Directory of Active Directory
  • lost het probleem op met de sluimerstand van het beeldscherm van de MacBook Pro (begin 2010)
  • lost het probleem op van de MacBook Pro (begin 2010) waarbij de rechtse luidspreker mogelijk luider klinkt dan de linkse luidspreker
  • bevat Safari 5.0; voor meer informatie over Safari 5.0 raadpleegt u deze webpagina
  • Verbeteringen aan de beveiliging. Voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update, raadpleegt u dit artikel

Oplossingen en verbeteringen voor Aperture 3

• voegt getetherde opnameondersteuning voor extra digitale camera's toe
  • verhelpt problemen met de compatibiliteit van IPTC-metagegevens

Oplossingen en verbeteringen voor externe apparaten

• compatibiliteit met RAW-afbeeldingen voor aanvullende digitale camera's
  • lost het probleem op met het gebruik van USB-webcamera's van andere fabrikanten
  • lost het probleem op met het geluid bij het gebruik van sommige FireWire-audioapparaten van andere fabrikanten
  • lost het probleem op met het koppelen van Apple-afstandsbedieningen

Deze update bevat ook verbeteringen die zijn gevonden in de Mac OS X v10.6.1-, 10.6.2- en 10.6.3-updates.