Mac OS X v10.6: geluid wordt opnieuw ingesteld op interne luidsprekers na bijwerken van 10.6.2 naar 10.6.4

Na de installatie van de Mac OS X v10.6.2- of v10.6.4-update kan de audio-uitvoer wijzigen naar de interne luidsprekers van uw Mac.

Volg deze stappen om de instelling voor het afspelen van audio te herstellen:

1. Kies Systeemvoorkeuren in het menu Apple.
  2. Kies in het menu Weergave Geluid.
  3. Klik op het tabblad Uitvoer.
  4. Kies de geluidsuitvoerbron die u voorkeur wegdraagt in de weergegeven lijst. De opties variëren volgens uw Mac-model en de aangesloten apparatuur.

Na de keuze van de geluidsuitvoerbron die uw voorkeur wegdraagt, wordt de instelling opgeslagen. U dient uw geluidsuitvoerbron niet opnieuw in te stellen tenzij u deze opzettelijk wenst te wijzigen.