Over Functionaliteitsupdate 1.0

In deze update wordt het periodieke probleem met de harde schijf verholpen dat door enkele gebruikers werd gemeld.

Ontdek hoe u Functionaliteitsupdate 1.0 toepast op een Intel-gebaseerde Macintosh-computer.

1. Stop alle geopende programma's en download en installeer vervolgens de update voor Mac OS X v10.5 Leopard of Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  2. Het downloadprogramma plaatst de schijfkopie met een installatieprogramma in uw map Downloads of de opgegeven locatie in het tabblad Algemeen onder Safari > Voorkeuren.
  3. Als u het bestand downloadt via Safari, zal Safari u een melding geven dat de schijfkopie een toepassing bevat.  Klik op OK om door te gaan.
  4. Als het vakje "Open veilige bestanden na downloaden" bij de voorkeuren in Safari is aangevinkt, wordt het bestand van de schijfkopie automatisch geactiveerd.  Als die voorkeur in Safari niet is ingeschakeld, dubbelklikt u op de schijfkopie om deze te activeren.
  5. Dubbelklik in de geactiveerde schijfkopie op het bestand PerformanceUpdate.pkg om het firmware-updateproces te starten.
  6. U ziet een welkomstscherm.  Klik op Ga door.
  7. Als u het bericht "Deze computer heeft deze update niet nodig" ontvangt, komt uw computer niet in aanmerking voor deze update.
  8. Een venster met de Softwarelicentieovereenkomst verschijnt.  Klik op Ga door.
  9. Als u met de voorwaarden akkoord gaat, klikt u op Akkoord.
  10. U ziet een standaardinstallatievenster.  Klik op Installeer om de functionaliteitsupdate te installeren.
  11. Voer het beheerderswachtwoord in voor uw computer bij de prompt.  Klik op OK.
  12. Een dialoogvenster verschijnt met de melding dat u uw computer moet herstarten nadat het installatieprogramma is voltooid.  Klik op Ga door met installatie.
  13. Het venster "De installatie is voltooid" verschijnt.  Klik op Herstart.
  14. Uw computer herstart.  Als uw computer niet herstart, neemt u contact op met AppleCare voor meer informatie.