De beveiligingsinhoud van de Mac OS X v10.6.1 update

In dit artikel wordt de beveiligingsinhoud van de Mac OS X v10.6.1 beschreven, die kan worden gedownload en geïnstalleerd via de voorkeuren voor Software-update of vanaf de Apple-downloadpagina.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Bezoek de website Apple-productbeveiliging voor meer informatie over Apple-productbeveiliging.

Raadpleeg "Hoe gebruikt u de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging" voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID's als referentie voor kwetsbaarheden gebruikt voor verdere informatie.

Ga naar Apple beveiligingsupdates voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Mac OS X v10.6.1

• Flash Player-plugin

CVE-ID: CVE-2009-1862, CVE-2009-1863, CVE-2009-1864, CVE-2009-1865, CVE-2009-1866, CVE-2009-1867, CVE-2009-1868, CVE-2009-1869, CVE-2009-1870

Beschikbaar voor: Mac OS X v10.6, Mac OS X Server v10.6

Impact: meerdere kwetsbaarheden in Adobe Flash Player-plugin.

Beschrijving: er bestaan meerdere problemen in de Adobe Flash Player-plugin, waarvan het ernstigste kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code wanneer een bedrieglijke website wordt weergegeven. De problemen worden verholpen door de Flash Player-plugin bij te werken naar versie 10.0.32.18. Meer informatie is verkrijgbaar via de website van Adobe op http://www.adobe.com/nl/support/security/bulletins/apsb09-10.html

Belangrijk: de vermelding van websites en producten van derden is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat wij deze websites of producten goedkeuren of aanbevelen. Apple kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de selectie, de prestaties of het gebruik van informatie of producten op websites van derden. Apple biedt deze vermeldingen alleen aan als dienst naar zijn gebruikers. Apple heeft de informatie op deze websites niet getest en geeft geen verklaring wat betreft de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van deze informatie. Er zijn risico’s verbonden aan het gebruik van informatie of producten die u op internet vindt, en Apple kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Houd er rekening mee dat websites van derden niet afhankelijk zijn van Apple en dat Apple geen enkele controle heeft over de inhoud van die websites. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.