Over de Mac OS X v10.6.1-update

Deze update wordt aanbevolen voor gebruikers van Mac OS X 10.6 Snow Leopard en bevat algemene verbeteringen voor de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van het besturingssysteem van uw Mac.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard-verpakkingMac OS X v10.6.1-update

Voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update bezoekt u deze website.

Uw systeem bijwerken

U dient een reservekopie van uw systeem te maken voor de installatie. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

Onderbreek het installatieproces niet zodra u dit hebt gestart om uw systeem bij te werken. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

Kies Software-update in het menu Apple () om te controleren op de laatste Apple-software via het internet, inclusief deze update.

Als uw computer niet up-to-date is, kunnen ook andere beschikbare software-updates voor uw computer mogelijk worden weergegeven die u dient te installeren. Als de melding "De software is up-to-date" wordt weergegeven door Software-update, kunt u er zich van verzekeren dat alle beschikbare updates zijn geïnstalleerd.

Let wel dat de grootte van een update kan variëren volgens computer bij de installatie via Software-update. Bepaalde updates moeten vóór andere updates worden geïnstalleerd. Voer Software-update dus meer dan één keer uit om ervoor te zorgen dat u over alle beschikbare updates beschikt.

U kunt het update-installatieprogramma handmatig downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Deze versies van de standalone installatieprogramma's zijn beschikbaar via Apple Supportdownloads.

Wat biedt deze update u?

• Verbetert de compatibiliteit met sommige Sierra Wireless 3G-modems.
  • Verhelpt een probleem waarbij besturingsbestanden voor compatibele printers mogelijk niet correct worden weergegeven in het venster Voeg printer toe
  • Verhelpt een probleem waarbij het afspelen van een dvd mogelijk onverwacht wordt gestopt
  • Verhelpt een probleem waarbij een item mogelijk moeilijk uit het Dock wordt verwijderd
  • Lost een probleem op waarbij de toetsencombinatie Command-Option-T soms het menu met speciale tekens toont in programma's zoals Mail en Teksteditor
  • Verhelpt gevallen waarbij automatische accountconfiguratie in Mail mogelijk niet werkt
  • Verhelpt problemen met het versturen van e-mails via bepaalde SMTP-servers
  • Verhelpt een probleem waarbij Motion 4 niet langer reageert
  • Bevat een update voor de Adobe Flash Player-plugin, versie 10.0.32.18