Vereisten voor Mac OS X v10.5

Mac OS X v10.5 Leopard vereist:

• Een Mac-computer met een Intel, PowerPC of Power PC G4-processor (867 Mhz of sneller)
  • 512 MB geheugen of meer
  • Een dvd-station voor installatie
  • 9 GB beschikbare schijfruimte of meer
  • Sommige functies vereisen een compatibele internetaanbieder (hier kunnen kosten aan zijn verbonden).
  • Sommige functies vereisen Apple's MobileMe-service (hier kunnen kosten aan zijn verbonden).

Opmerkingen

1. Computers met processorupgradekaarten worden niet ondersteund door Mac OS X. Hoewel Mac OS X kan worden geïnstalleerd en normaal lijkt te werken op sommige computers met microprocessorupgradekaarten van andere fabrikanten, biedt Apple geen technische ondersteuning of assistentie voor Mac OS X wanneer het op deze manier wordt gebruikt. Neem contact op met de fabrikant van uw microprocessorupgradekaart voor informatie over ondersteuning.
  2. Raadpleeg de website met de technische specificaties van Mac OS X Leopard voor extra informatie.
  3. U dient ook het document Lees voor installatie te lezen dat u terugvindt op de Mac OS X-installatieschijf.