Hoe kunt u weten of uw Intel-Mac een 32-bits of een 64-bits processor heeft

Hier ontdekt u hoe u kunt weten of u een 32-bits of een 64-bits Intel-Mac hebt.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
  1. Kies in de menubalk op de linkerbovenhoek Over deze Mac in het menu Apple () en klik dan op Meer Info.
  2. Open het onderdeel Hardware.
  3. Zoek de processornaam.
  4. Vergelijk uw processornaam met de onderstaande informatie om te bepalen of uw Mac een 32-bits of een 64-bits processor heeft.
Intel Core Solo 32-bits
Intel Core Duo 32-bits
Intel Core 2 Duo 64-bits
Intel Quad-Core Xeon 64-bits
Dual-Core Intel Xeon 64-bits
Quad-Core Intel Xeon 64-bits
Core i3 64-bits
Core i5 64-bits
Core i7 64-bits