Bronnen voor zelfhulp voor QuickTime 7 en QuickTime 7 Pro

Er zijn verschillende bronnen voor zelfhulp beschikbaar om ondersteuning te bieden voor QuickTime Player en de functies van QuickTime Pro.

QuickTime Player-Help
Met het ingebouwde Help-menu in QuickTime Player hebt u onmiddellijk toegang tot een doorzoekbaar hulpsysteem dat handig kan zijn bij het zoeken naar informatie over onder meer de basisfuncties van QuickTime Pro, het maken en bewerken van bestanden met QuickTime Pro of het exporteren van bestanden met QuickTime Pro.

In QuickTime Player kiest u Help > QuickTime Player Help.

QuickTime Support-pagina
De QuickTime Support-pagina bevat de volgende bronnen:

• QuickTime Knowledge Base-artikelen met instructies en informatie over het oplossen van problemen.
  • Een koppeling naar de QuickTime-discussieforums waar klanten de hulp van andere QuickTime-gebruikers kunnen inroepen.
  • Koppelingen om software-updates voor QuickTime te downloaden.

Bezoek de QuickTime Support-pagina.

Apple QuickTime-discussieforums
Op de QuickTime-discussieforums zijn andere QuickTime-gebruikers te vinden. U kunt er een vraag stellen of beantwoorden of gewoon lezen wat andere QuickTime-gebruikers te vertellen hebben.

Bezoek de Apple QuickTime-discussieforums.

QuickTime 7 Gebruikershandleiding
De QuickTime 7 Gebruikershandleiding bevat instructies voor het gebruik van QuickTime Pro.