Apple Wireless Mouse: spanning, aanwijzersnelheid en dubbelklik-interval aanpassen

Hier leest u hoe u de spanning kunt afstellen en de instellingen voor de aanwijzersnelheid en het dubbelklik-interval kunt wijzigen bij uw Apple Wireless Mouse.

Spanning
Door de muisspanning af te stellen kunt u de druk nodig voor een muisklik controleren. Een hogere spanning geeft de muisknop een harder gevoel terwijl een lagere spanning zorgt voor een zachter gevoel.

De spanning aanpassen:

1. Verwijder het klepje aan de onderkant van de muis.

2. Schuif de schakelaar boven het lampje naar de positie die u het meest comfortabel vindt.

• Voor meer spanning schuift u de schakelaar naar het plusteken.
    • Voor minder spanning schuift u de schakelaar naar het minteken.

3. Plaats het klepje terug op zijn plaats.

Muisspanning afstellen

Aanwijzersnelheid en dubbelklik-interval
De aanwijzersnelheid bepaalt hoe snel de aanwijzer op het scherm beweegt. Het dubbelklik-interval bepaalt hoe snel u moet dubbelklikken om iets te selecteren. Gebruik Systeemvoorkeuren om deze kenmerken van uw muis te wijzigen.

1. Kies het menu Apple -> Systeemvoorkeuren.

2. Klik op het muispictogram.

Muispictogram in Systeemvoorkeuren

3. Pas de aanwijzersnelheid of het dubbelklik-interval zo aan dat u er zich comfortabel bij voelt.

Systeemvoorkeuren voor Muis

Voor informatie over ergonomie, gezondheid en veiligheid bezoekt u de Ergonomiewebsite van Apple.

Deze informatie komt uit de gebruikershandleiding van de Apple Wireless Mouse.