Draadloze toetsenborden en muis van Apple: systeemvereisten

Ontdek hier meer systeemvereisten voor de draadloze toetsenborden en muis van Apple.

Het aluminium Apple Wireless Keyboard (2009) vereist:

Apple Magic Mouse vereist:

• Een Macintosh-computer met ingebouwde Bluetooth.
  • Mac OS X v10.5.8 Leopard met Wireless Mouse software-update 1.0 of Mac OS X v10.6.1 Snow Leopard met Wireless Mouse software-update 1.0.
    Opmerking: "momentum scrolling" wordt alleen ondersteund op Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  • Twee AA-batterijen (meegeleverd).  Raadpleeg Apple Wireless Keyboard en Mouse: batterijen plaatsen om na te gaan hoe u batterijen moet vervangen.

Het aluminium Apple Wireless Keyboard (2007) en de Apple Wireless Mouse (2007) vereisen:

• Een Macintosh-computer met ingebouwde Bluetooth.
  • Mac OS X v10.4.10 of hoger.
  • Twee AA-batterijen voor de Apple Wireless Mouse (2007).
  • Drie AA-batterijen voor de Apple Wireless Keyboard (2007).

Het originele Apple Wireless Keyboard of de Apple Wireless Mouse vereisen:

• Een Macintosh-computer met ingebouwde Bluetooth of een D-Link USB Bluetooth-adapter (onderdeelnummer DBT-120, rev. B2 of hoger).
  • Mac OS X v10.2.6 of hoger.
  • Twee AA-batterijen voor de Apple Wireless Mouse.
  • Vier AA-batterijen voor het Apple Wireless Keyboard.