Draadloze toetsenborden en muis van Apple: systeemvereisten

Ontdek hier meer systeemvereisten voor de draadloze toetsenborden en muis van Apple.

Het aluminium Apple Wireless Keyboard (2009) vereist:

Apple Magic Mouse vereist:

• Een Macintosh-computer met ingebouwde Bluetooth.
  • Mac OS X v10.5.8 Leopard met Wireless Mouse software-update 1.0 of Mac OS X v10.6.1 Snow Leopard met Wireless Mouse software-update 1.0.
    Opmerking: "momentum scrolling" wordt alleen ondersteund op Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  • Twee AA-batterijen (meegeleverd).  Raadpleeg Apple Wireless Keyboard en Mouse: batterijen plaatsen om na te gaan hoe u batterijen moet vervangen.

Het aluminium Apple Wireless Keyboard (2007) en de Apple Wireless Mouse (2007) vereisen:

• Een Macintosh-computer met ingebouwde Bluetooth.
  • Mac OS X v10.4.10 of hoger.
  • Twee AA-batterijen voor de Apple Wireless Mouse (2007).
  • Drie AA-batterijen voor de Apple Wireless Keyboard (2007).

Het originele Apple Wireless Keyboard of de Apple Wireless Mouse vereisen:

• Een Macintosh-computer met ingebouwde Bluetooth of een D-Link USB Bluetooth-adapter (onderdeelnummer DBT-120, rev. B2 of hoger).
  • Mac OS X v10.2.6 of hoger.
  • Twee AA-batterijen voor de Apple Wireless Mouse.
  • Vier AA-batterijen voor het Apple Wireless Keyboard.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.