Pages: Regelnummers aan documenten toevoegen

Met Pages kunt u regelnummers aan uw tekst toevoegen door de volgende stappen te volgen:

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
  1. Klik buiten het hoofdgedeelte van uw document zodat de invoegpositie niet zichtbaar is.
  2. Maak een nieuw zwevend tekstobject.
  3. Klik opnieuw buiten het hoofdgedeelte van uw document zodat de invoegpositie niet zichtbaar is.
  4. Sleep het tekstvak naar de zijkant van het hoofdgedeelte.
  5. Pas de vorm van het tekstvak aan zodat het lang en dun is.
  6. Typ de gewenste nummers in het tekstvak.
  7. Selecteer het tekstvak.
  8. Kies Geavanceerd in het menu Opmaak en kies vervolgens Verplaats object naar basissectie.

De regelnummers die u hebt gemaakt worden nu op elke bladzijde weergegeven (maar deze doorkruisen geen secties).

Tip: bewaar uw document als sjabloon als u deze opmaak vaker wilt gebruiken.