Mighty Mouse: scrollen uitschakelen

De scrolbal heeft twee functies: scrolmogelijkheden in alle richtingen (horizontaal, verticaal en diagonaal) bieden en als een extra knop fungeren.

Als u scrollen wilt uitschakelen, moet u de vakjes Scrol verticaal en Scrol horizontaal uitschakelen op het tabblad Muis van het paneel Toetsenbord en muis in de Systeemvoorkeuren. Als u in dit voorkeurenpaneel "uit" selecteert in het venstermenu voor de scrolbalknop, wordt alleen de functie van de scrolbalknop uitgeschakeld.